Motivace k podnikání: Příležitost k oživení designové kavárny Bridge Café and Wine v Mostě

 Motivace k podnikání: Příležitost k oživení designové kavárny Bridge Café and Wine v Mostě

 

Sníte o tom, že otevřete vlastní kavárnu? Máte vášeň pro kávu, víno a pohostinnost? Nyní máte jedinečnou šanci realizovat své podnikatelské sny. Bridge Café and Wine, situovaná v živém life-style centru BRIDGE714 v Mostě, hledá provozního nebo nadšence, který je připraven vzít do rukou otěže a rozjet vlastní podnikání.

Proč právě Bridge Café and Wine?

Kavárna nabízí nejen útulný interiér o celkové velikosti 140 m², ale také rozlehlou 150 m² venkovní terasu, kde mohou návštěvníci relaxovat a užívat si kávu či víno v srdci města. Interiér kavárny je navržen s důrazem na design a funkčnost – od hlavního salónu, přes dětský koutek až po dva sklady a sociální zařízení. Součástí kavárny je také vinotéka a možnost rozšíření na bistro.

 

Pronájem kavárny v Mostě

 

Zaujal vás tento prostor? Kontaktujte nás a rádi Vás osobně uvidíme. Ukážeme vám kavárnu a seznámime vás s veškerými možnostmi, které vám vrámci spolupráce nabídneme. Budeme se na vás těšit. Kontaktujte nás ne e-mail: info@bridge714.cz nebo telefon: +420 702 877 842

 

Partnerství a podpora

Nový provozovatel nebude na své cestě podnikání sám. Kavárna je již zasmluvněna s renomovanými partnery jako Kofola, Doubleshot, Pilsner Urquell a další, což zajišťuje kvalitní zásobování a podporu. Dále je kavárna součástí konceptu BRIDGE714, který pořádá různé akce, degustace a workshopy, jež přilákají různorodé publikum a zvyšují viditelnost podniku.

 

Pronájem komerčních prostor Most

 

Flexibilita a tradice

Prostor kavárny nabízí flexibilitu pro různé typy akcí – od rodinných oslav po firemní eventy. Díky své umístění a vybavení je ideálním místem pro organizování eventů, které mohou přispět k růstu a prosperitě podniku.

Jaké výhody přináší podnikání v kavárně?

  • Nízké počáteční investice: Kavárna je plně vybavená a připravená k okamžitému provozu.
  • Vysoký potenciál pro rozvoj: Díky spolupráci s BRIDGE714 a možnosti rozšíření nabídky.
  • Strategická poloha: Umístění v life-style centru zajišťuje pravidelný průtok zákazníků.
  • Komunitní prostředí: Ideální pro rodiny s dětmi, což přináší stálou klientelu.

 

Kavárna s dětským koutkem v Mostě

 

Jste připraveni stát se součástí úspěšného podnikatelského příběhu? Bridge Café and Wine nabízí více než jen místo k podnikání; nabízí komunitu, podporu a možnost růstu. Nechte své podnikatelské sny ožít a staňte se součástí něčeho velkého. Tato kavárna může být právě vaším místem, kde se setkává vášeň, kreativita a úspěch. 



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.