Inovační Centrum v Mostě: Bridge714

Inovační Centrum v Mostě: Bridge714

Impuls v oblasti práce, vzdělávání a zábavy s otevřením inovačního centra Bridge714. Toto místo, pojmenované podle hesla "work, life, balance," slibuje spojení pracovního života, volného času a rovnováhy. Klíčovým poselstvím je být místem, kde lidé mohou pracovat, bavit se a relaxovat, a to v jedinečné komunitní atmosféře.

Výběrová Káva a Sdílené Prostory v Mostě

Bridge714 se nachází na konci Brněnské ulice, a nabízí bezplatné parkování v blízkosti. To je ideální pro obyvatele Mostu hledající místo na práci, setkávání a rozvoj. Otevírá se s ambicí stát se mostem do budoucnosti a inovací v Mostě. Toto centrum přináší různé projekty, včetně sdílených kanceláří, akademie propojující studenty s firmami a zábavních aktivit nebo nově kavárnu Bridge Cafe s výběrovou kávou doubleshot.

 

Kavárna s výběrovou kávou Most - Bridge Cafe

 

Místo pro Práci v Mostě: Sdílené Kanceláře a Kavárna s Výběrovou Kávou

Pro radního města Mostu, Jiřího Nedvěda, je Bridge714 odpovědí na jeho vizi moderního města podporujícího inovace a startupy. Pro podnikatele vidí v Bridge714 perfektní místo pro práci. Centrum nabízí nejen sdílené kanceláře, ale také kavárnu s výběrovou kávou, což činí toto místo ideálním pro pracovní schůzky nebo relaxaci.

 

doubleshot v Mostě | Výběrová kavárna Bridge Cafe

 

Zábava a Vzdělávání v Mostě: Dětský Koutek a Technologické Kroužky

Pro rodiny s dětmi je Bridge 714 zajímavým místem, protože nabízí nejen kavárnu, ale také dětský koutek a technologické kroužky pro nejmladší. Centrum slibuje širokou škálu aktivit, včetně lekcí angličtiny. To vše podtrhuje výjimečnost místa v Mostě, kde se práce a zábava spojují.

Propojení s Komunitou v Mostě: Dny Otevřených Dveří a Podpora Startupů

Příležitost prohlédnout si kompletně zrekonstruované interiéry a získat detailní informace o jednotlivých projektech. Centrum také podporuje startupové projekty a má potenciál stát se centrem inovací v Mostě.

 

 

Více než Jen Pracovní Místo: Bridge714 v Mostě

Bridge714 v Mostě nenabízí pouze pracovní místo, ale celkovou zkušenost spojenou s prací, vzděláváním a zábavou. Pro obyvatele Mostu je to ideální místo pro setkávání, práci a odpočinek. Město Most získává nový podnět pro moderní a inovativní směřování s Bridge714.



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.