Degustace Vín v Mostě – Unikátní Večer s Primitivo, Zinfandel a Vranac

Degustace Vín v Mostě – Unikátní Večer s Primitivo, Zinfandel a Vranac

V srdci Mostu, v prostorách stylového BRIDGE714, se konala nezapomenutelná akce zaměřená na milovníky vína. Tato degustace, která se uskutečnila nedávno, přilákala řadu vinařských nadšenců a gurmánů, kteří se chtěli nechat vtáhnout do světa vinařských odrůd Primitivo, Zinfandel a Vranac. Event byl jedinečnou příležitostí ochutnat vína z různých koutů světa, včetně Itálie, USA, Anglie a Černé hory.

 

Degustace Vín v Mostě – Unikátní Večer s Primitivo, Zinfandel a Vranac | BRIDGE714

 

Degustace vín v Mostě: Nejen o chuti a vůni

Každá vybraná odrůda byla pečlivě selektována, aby reflektovala specifika svého regionu, půdní a klimatické podmínky, což přineslo účastníkům širokou paletu chutí a vůní. Od bohatých a ovocných tónů Primitiva až po kořenitý Vranac, každé víno mělo co říct a představilo svůj unikátní příběh.

Akci zahájil krátkým úvodem organizátor večera, který představil sommeliéra a průběh degustace. V průběhu večera bylo možné vychutnat nejen vína, ale i doprovodné občerstvení, které bylo ideálně sladěno k degustovaným vínům.

 

Objevte rozmanitost vín na jedinečné degustaci v BRIDGE714 v Mostě

 

Soutěž a interakce mezi účastníky

Jedním z vrcholů večera byla interaktivní soutěž o vědomostech v oblasti vín, kde vítěz získal jako cenu láhev vybraného vína. Tento moment zdůraznil nejen komunitní aspekt akce, ale i radost z učení se novým věcem o víně.

 

Soutěž a Interakce Mezi Účastníky

 

Přijďte na další degustaci vín v Mostě

Pokud vás zajímají vína a rádi byste prožili podobný večer plný objevů a gurmánských zážitků, máte jedinečnou příležitost. Nezmeškejte naši další akci, která se uskuteční 25. dubna 2024, kde bude hlavním tématem degustace odrůdy Grüner Veltliner - Veltlínského zeleného z Moravy a Rakouska. Připojte se k nám a objevte nové chutě a vůně v jedinečné atmosféře BRIDGE714.

V Mostě na BRIDGE714 najdete nejen skvělá vína, ale i příležitost ke společenskému setkání a sdílení zážitků s ostatními milovníky vína. Přijďte a užijte si s námi večer plný nezapomenutelných chutí a zážitků. Těšíme se na vás!

 

BRIDGE Wine - Degustace odrůdy Grüner Veltliner - Veltlínské zelené - dne 25.4.2024

 

---- Zakoupit lístek ONLINE v předprodeji ----

 

Navštivte naše stránky pro více informací o nadcházejících akcích a možnostech rezervace.

Sledujte nás a buďte vždy informováni o nejnovějších degustačních akcích v Mostě.



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.