Místo na oslavy Most: Bridge 714 - Ideální volnočasový prostor pro dětské oslavy

Místo na oslavy Most: Bridge 714 - Ideální volnočasový prostor pro dětské oslavy

Pokud hledáte ideální místo pro pořádání dětských oslav v Mostě, nemusíte hledat dál. Bridge 714 je místem, které splňuje veškeré potřeby pro úspěšnou a nezapomenutelnou oslavu narozenin vašich dětí. S pestrými možnostmi zábavy a vybavením, které přímo láká rodiče i děti, se stáváme nejžádanějším místem pro dětské oslavy v Mostě.

O nás

Bridge 714 je více než jen místo na oslavy. Je to komunitní centrum pro maminky, batolata, předškoláky a školáky, kde se mohou setkávat, hrát si a tvořit společně. Zde se propojuje kavárna s dětským koutkem, což vytváří příjemné prostředí pro rodiny s dětmi. Naše hernička o rozloze 100m2 je vybavena molitanovými kostkami, které zajišťují bezpečnost vašich dětí během jejich hrátek.

Dětské oslavy

Pro dětské oslavy je Bridge 714 naprosto ideálním místem. Nabízíme nejen prostor pro zábavu, ale také mnoho aktivit, které zaručí, že oslava bude plná radosti a smíchu. Naše hernička je připravena na přijetí dětského houfku, ať už se jedná o kojence, batolata, předškoláky nebo školáky. Můžete si vybrat z mnoha možností, jak zařídit prostor pro oslavu narozenin tak, aby co nejlépe odpovídal vkusu vašeho dítěte.

Hernička je propojena s kavárnou, což znamená, že můžete pozorovat své děti, zatímco si dopřáváte chvíli klidu a kávy. Nabízíme také velkou klouzačku, žebřiny, horolezeckou stěnu, obrovské lego kostky, odrážedla a mnoho dalších atrakcí, které dětem zajistí nekonečnou zábavu.

Pro maminky

Bridge 714 je místem, kde maminky mohou najít propojení mezi prací a péčí o děti. Zde vytváříme komunitu maminek, které sdílejí své zkušenosti, radosti a starosti. Otevřenost vůči všem generacím je u nás samozřejmostí. Cílem je snížit izolaci dětí a matek na mateřské dovolené a poskytnout jim příležitost navázat nové přátelství a společně prožívat mateřství.

Praktické informace

Bridge 714 je plně klimatizovaná budova s centrálním kamerovým systémem pro vaši bezpečnost. Před budovou najdete parkoviště s dostatečným počtem parkovacích míst pro vaše pohodlí. K dispozici je také sdílená kuchyňka s moderním vybavením, včetně lednice, myčky, mikrovlnné trouby a rychlovarné konvice. Luxusní sociální prostory s možností využití sprch a toalet jsou zde pro váš komfort.

 

Bridge 714 je místem, kde se splní sny dětí a jejich rodičů. Přijďte k nám a zažijte nezapomenutelnou dětskou oslavu, která bude plná zábavy a radosti. Most už nikdy nebude stejným místem pro dětské oslavy!

 

 

Rezervace prostoru kavárny

Rezervujte si svůj termín údálosti ještě dnes. Obratem Vám zašleme cenovou nabídku.



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.