Kavárna Bridge Cafe a moderní Coworking v Mostě

Kavárna Bridge Cafe a moderní Coworking v Mostě

Rádi bychom vás informovali o otevření našeho inovativního centra BRIDGE 714 v Mostě, které přináší nový koncept spojující inovace, vzdělání a zábavu.

BRIDGE 714 v Mostě - Inovace a Vzdělání

BRIDGE 714 představuje revoluční centrum, které je zasazeno do srdce Mostu a nabízí komplexní služby pro jednotlivce, firmy i malé podnikatele. Naše prostředí má za cíl podpořit rozvoj města a jeho obyvatel. Následující sekce vám přiblíží některé z našich klíčových nabídek.

Coworking v Mostě

BRIDGE 714 nabízí moderní coworkingové centrum v Mostě, které je inspirováno světovými metropolemi jako Praha, Berlín nebo Londýn. Umožňuje vám sdílet pracovní prostory a setkat se s dalšími profesionály. Můžete si rezervovat své pracovní místo a navíc se stát součástí komunity lidí se stejnými zájmy.

 

Coworking v Mostě | Bridge714

 

Pronájem Kanceláří

Pokud hledáte trvalé pracovní prostory pro vaši firmu v Mostě a chcete zároveň těžit z komunitního prostředí, BRIDGE 714 nabízí komerční prostory s moderním vybavením. Přestěhujte své podnikání do našeho kancelářského centra nového formátu!

 

Pronájem kanceláří v Mostě | Bridge714

 

Školící Místnost

Pro firmy, které chtějí poskytovat školení svým zaměstnancům, máme k dispozici školící místnost. Naše Bridge Academy se zaměřuje na technické vzdělávání studentů a propojuje je s firmami, které nabízí atraktivní pracovní zkušenosti. Tuto službu poskytujeme studentům základních, středních a vysokých škol.

Tímto představujeme některé z našich klíčových nabídek v oblasti coworkingu a vzdělávání v Mostě. Pokud máte zájem, přijďte se podívat na naše prostory a zúčastněte se akce Probuď Most festival, který probíhá 19. a 20. října. Těšíme se na vaši návštěvu a na možnost vám ukázat, jak BRIDGE 714 může být pro vaše podnikání a vzdělání přínosným centrem.

Pro více informací a detaily o kavárně BRIDGE 714 a našem coworkingovém centru v Mostě nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace o našich službách a prostorách.

 

Školící místnost v Mostě | Bridge714

 

Kavárna - Brzy otevíráme

Užijte si kvalitní kávu z pražírny v našem regionu a okamžiky pohody v naší útulné kavárně. Na vás čeká domácí prostředí pro volný čas, možnost cateringu, degustace exkluzivních destilátů a místo k relaxaci u "sladkovodního moře s rejnoky". Naše kavárna je také ideálním místem pro vaše obchodní setkání, narozeninové oslavy a firemní akce.

 

Bridge Cafe - kavárna v Mostě

 

Dětský koutek

Tento skvělý prostor je určen pro vaše děti, kde se mohou bavit, zatímco vy pracujete nebo si vychutnáváte kávu v kavárně. Vaše děti budou v bezpečí a mohou se zapojit do společných her. Tento unikátní prostor můžete také pronajmout pro dětské narozeninové oslavy či večírky.

 

Dětský koutek Most | Bridge714

 

Pro rezervaci prostor prostor a kavárny v Mostě

 

PŘEJDĚTE ZDE

 



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.