Akce v Mostě: Otevření Cowork & Café sezóny na BRIDGE714

Akce v Mostě: Otevření Cowork & Café sezóny na BRIDGE714

Pokud hledáte způsob, jak propojit práci a správný životní styl a hledáte inspiraci a podporu od zajímavých lidí, měli byste si poznamenat datum 10. listopadu 2023 v kalendáři. To je den, kdy se na BRIDGE 714 v Mostě uskuteční úžasná akce, kterou určitě nechcete minout. Otevíráme totiž novou sezónu Cowork & Café a přinášíme vám neopakovatelnou příležitost vstoupit do světa propojení práce a života.

 

Bridge Cafe v Bridge714

 

Pro prvních 30 hostů máme připravené něco zvláštního - WELCOME DRINK ZDARMA. To je jen první ze mnoha důvodů, proč byste se měli zúčastnit této akce.

Platforma BRIDGETALKS – Změňte svůj pohled na svět a dosáhněte úspěchu

Hlavním lákadlem akce je BRIDGETALKS, platforma, která vám pomůže změnit váš pohled na svět a dosáhnout úspěchu. Pokud chcete být inspirováni a připojit se k zajímavým lidem, pak je BRIDGETALKS tím pravým místem pro vás.

BRIDGETALKS #1, která proběhne od 18:00 do 19:00, vám představí platformu BRIDGETALKS a ukáže vám, jak může změnit váš život. Dozvíte se, co BRIDGE714 Coworking a Bridge Café nabízí pro vaši práci a život, a kam se za posledních několik let dostali a kam směřují. Také vás čeká představení témat a partnerů BRIDGETALKS na zimní a jarní sezónu, což je nezbytné pro všechny, kteří chtějí být v obraze a nechtějí zmeškat žádnou inspirující příležitost.

 

Otevření Cowork & Café sezóny

 

Afterparty v Bridge Café

Po hlavním programu můžete pokračovat na Afterparty v Bridge Café, která potrvá až do půlnoci. Hvězdou večera bude talentovaná saxofonistka Sonia Sax, která vám zahraje skvělé melodie a zlepší vaši náladu. Kromě toho budete mít možnost zúčastnit se degustace vín a ochutnávky kávy, a samozřejmě si můžete vychutnat některý z signature drinků z BRIDGE Café.

Nechte se inspirovat, seznamte se s novými lidmi a zažijte nezapomenutelný večer v jedinečném prostředí BRIDGE 714. Akce se koná v pátek 10. listopadu 2023 od 17:30. Nedopusťte, aby vás chyba stála možnost zažít něco neopakovatelného. Přijďte a udělejte první krok směrem k "lepším zítřkům". Těšíme se na vás!

 

Registrace zde: https://www.bridge714.cz/cs/otevreni-cowork-cafe-sezony



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.