BRIDGETALKS v Mostě: Propojení příjemného s užitečným pro Work-Life-Balance

BRIDGETALKS v Mostě: Propojení příjemného s užitečným pro Work-Life-Balance

Vítejte v Bridge714, v místě prospěšném pro pracovní a rodinný život

Hledáte centrum pro odreagování se nebo seznámení se s novými lidmi a získání nových poznatků? Chybí vám v Mostě propojení pracovního a rodinného života? Vstupte do světa BRIDGE714 na adrese Brněnská 714/30 a propojte příjemné s užitečným.

Nová platforma BRIDGETALKS: Zaměření na work-life-balance

BRIDGETALKS, nová platforma v rámci BRIDGE714, se věnuje pořádání inspirativních akcí pro profesionály i jednotlivce hledající změnu a nové příležitosti. Cílem je propojit lidi s podobnými zájmy a vášněmi, umožnit sdílení poznatků a získání nových perspektiv.

Různorodé akce BRIDGETALKS

Podívejte se na kalendář akcí na www.bridge714.cz/akce a objevte přednášky, diskuse, workshopy a networkingové události. Naše akce podporují vzdělávání, rozvoj účastníků a nabízejí příležitost navázat nové kontakty.

 

Akce na BRIDGE714

 

Špičkoví řečníci a témata

Slyšte příběhy úspěchů od špičkových odborníků v oblastech technologií, inovací, podnikání a osobnostního rozvoje. BRIDGETALKS nabízí nové trendy a perspektivy, které obohacují know-how účastníků.

Kromě profesionálních témat i kulturní akce

V následujících dvou měsících nás čekají akce na témata květin, degustace vín a témata spojená s vnímáním osobnosti a osobním rozvojem. Podrobnosti na www.bridge714.cz/akce.



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.