BRIDGE714 – Úspěšná degustace šumivých vín

BRIDGE714 – Úspěšná degustace šumivých vín

 

Vážení novináři, milovníci vína a přátelé,

S radostí vám oznamujeme, že naše nedávno uskutečněná akce, BRIDGE Wine Degustace šumivých vín, byla výjimečným úspěchem. I přes zimní chlad, který provází lednové večery, se podařilo přilákat mnoho nadšených účastníků, kteří s námi prozkoumali širokou škálu chutí a vůní šumivých vín z různých koutů světa.

 

Degustace vín v BRIDGE714

 

Výběr degustovaných vín:

 

Degustace šumivých vín v Mostě

 

Tento exkluzivní výběr vín si nyní můžete zakoupit za skvělé ceny na našem portále www.BRIDGE714.cz

Průběh degustační akce:

Akce zahrnovala krátké úvodní slovo, vedené zkušeným sommeliérem, který představil každé víno a jeho unikátní charakteristiky. Následovala degustace, během níž účastníci prozkoumávali chutě a vůně pod vedením odborníka. Večer vyvrcholil příjemným networkingem a zábavou, kdy si milovníci vína vyměňovali dojmy a sdíleli své zážitky.

 

Průběh degustace v Mostě

 

O BRIDGE714:

BRIDGE714  je místo, které v našem městě dlouho chybělo. Nabízíme ucelenou nabídku služeb pro jednotlivce, rodiny i firmy z různých oblastí s cílem rozvíjet naše město i lidi, kteří v něm žijí. Naše akce jsou koncipovány tak, aby přinášely neopakovatelné zážitky.

Další Akce na BRIDGE714:

Nechte se unést světem vína a jiných lahodných nápojů! Sledujte naše další degustace a akce, které chystáme v BRIDGE714. Připojte se k nám a objevujte nové chutě a vůně. Více plánovaných akcí naleznete ZDE

Kontakt pro Média: 

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili naší degustace. Sledujte nás na sociálních sítích a těšíme se na další společné okamžiky v naší vinotéce!

S láskou k vínu, Tým BRIDGE714.



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.